ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Δημοφιλή προϊόντα

COLGATE 360 Whole Mouth Clean Medium (ηλεκτρική οδοντόβουρτσα) Μεγαλύτερη προβολή

COLGATE 360 Whole Mouth Clean Medium (ηλεκτρική οδοντόβουρτσα)

457457457532188

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

Η οδοντόβουρτσα,αctibrush 360 whole mouth, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πιο υγιή ολοκληρωμένο καθαρισμό της στοματικής περιοχής.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

10,00 € με Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  • Η οδοντόβουρτσα,αctibrush 360 whole mouth, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πιο υγιή ολοκληρωμένο καθαρισμό της στοματικής περιοχής. πιο αναλυτικά η ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της colgate, απομακρύνει σε σύγκριση με μια κοινή οδοντόβουρτσα 4 φορές περισσότερα βακτήρια. το προϊόν αποτελείται από κεφαλή διπλής δράσης, για έναν βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό ολόκληρης της στοματικής κοιλότητας, συμπεριλαμβανομένων, των δοντιών, των ούλων, στα μάγουλα και με ειδική επιφάνεια καθαρισμού της γλώσσας. η λαβή της είναι αντιολισθητική, για περισσότερο αποτελεσματική χρήση. τόσο η κεφαλή , όσο και οι μπαταρίες της οδοντόβουρτσας, αντικαθίστανται . Χρησιμες συμβουλες

    ♦ μετά τη χρήση ξεπλύνετε την κεφαλή επιμελώς, απομακρύνετε τα υπολείμματα νερού και τοποθετείστε την οδοντόβουρτσα σε όρθια θέση.

    ♦ για παιδιά κάτω των 6 ετών να γίνεται χρήση υπό την επίβλεψη ενηλίκων. δεν συνίσταται η χρήση σε παιδιά κάτω των 3 ετών.

    ♦ απορρίψτε το προϊόν ξεχωριστά από τα οικεία απορρίμματα . απομακρύνετε τις μπαταρίες πριν το απορρίψετε .

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: