ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Δημοφιλή προϊόντα

Oral-B Vitality 2D Cross Action Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα (1 Τεμάχιο) Μεγαλύτερη προβολή

Oral-B Vitality 2D Cross Action Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα (1 Τεμάχιο)

4210201123392

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

Μη διαθέσιμο

19,08 € με Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

 • Οι επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές οδοντόβουρτσες Oral B Vitality, αφαιρούν έως 2x περισσότερη πλάκα σε σχέση με μια απλή οδοντόβουρτσα και προσφέρουν αίσθηση καθαριότητας όπως μετά τον οδοντίατρο.

  Για αυτό συστήνονται από 8 στους 10 'Ελληνες Οδοντίατρους.

  1. ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΑΣ Τοποθετούμε στην οδοντόβουρτσα τη σωστή ποσότητα οδοντόκρεμας. Ενεργοποιούμε τον διακόπτη, μόνο όταν την έχουμε τοποθετήσει στο στόμα μας.
  2. ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Τοποθετούμε την κεφαλή της οδοντόβουρτσας οριζόντια και τη μετακινούμε αργά κατά μήκος των ούλων. Μένουμε λίγα δευτερόλεπτα σε κάθε δόντι.
  3. ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Μετακινούμε αργά την κεφαλή από δόντι σε δόντι κατά μήκος των εσωτερικών επιφανειών. Επιμένουμε στα κάτω μπροστινά δόντια που συνήθως σχηματίζουν πρόσθετη πλάκα.
  4. ΜΑΣΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ Καθαρίζουμε αργά τις μασητικές επιφάνειες, επιμένοντας για λίγα δευτερόλεπτα σε κάθε δόντι. Τοποθετούμε απαλά τις ίνες, καθώς η οδοντόβουρτσα αναλαμβάνει όλα τα υπόλοιπα.

  Οι μοναδικές ίνες της αφαιρούν έως και 2 φορές περισσότερη πλάκα από τις κοινές οδοντόβουρτσες. Παράλληλα θεραπεύει την ουλίτιδα και ανανεώνει τα ούλα. Οι ειδικές κεφαλές γυαλίσματος αφαιρούν αποτελεσματικά και τις πιο δύκολες χρωστικές ουσίες και λευκαίνουν με φυσικό τρόπο τα δόντια.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: