ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Δημοφιλή προϊόντα


PANKILL 0.2 CS ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ 500ML Μεγαλύτερη προβολή

PANKILL 0.2 CS ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ 500ML

4346346346346346

Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο επαφής. Ακαρεοκτόνο σε σκεύασμα spray. Καταπολεμά ακάρεα, αράχνες, κουνούπια, μυρμήγκια, κατσαρίδες κ.ά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Σε απόθεμα

13,00 €

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

 • Ψεκάζοντας πετυχαίνουμε:

  Μεγάλη διάρκεια δράσης (ως και 6 μήνες σε εσωτερικούς χώρους).

  Δεν δρα απωθητικά στα έντομα, με αποτέλεσμα να κάθονται στις ψεκασμένες επιφάνειες και να εξοντώνονται

  Δεν λερώνει και δεν αποχρωματίζει τις επιφάνειες που εφαρμόζεται. (σε υλικά που λεκιάζουν θφάσματα, κουρτίνες, στρώματα, μοκέτες ή βαμμένα υλικά, ελέγξτε πρώτα πιθανές επιπτώσεις σε μιρκή ή μη ορατή επιφάνεια)

  Τρόπος χρήσης και δράσης:

  Το προϊόν είναι υδατικό αιώρημα μικροκαψουλών και εφαρμόζεται με ψεκασμό των επιλεγμένων επιφανειών από κατάλληλη απόσταση, που να εξασφαλίζει την καλή και ομοιόμορφη διαβροχή τους. Ο ψεκασμός κατευθύνεται προς τις επιφάνειες και ποτέ προς τον αέρα. 
  Ανακινήστε τη φιάλη πριν από τη χρήση . Ψεκάστε σε απόσταση 10 περίπου εκατοστών μέχρι να διαβραχούν καλά χωρίς να τρέχουν σταγόνες, όλα τα σημεία στα οποία είναι πιθανό να κρύβονται ή να περνούν τα έντομα -αρθρόποδα στόχοι. 
  Ψεκάστε κατά μήκος των σοβατεπιών, των γωνιών, των σωλήνων, των σχισμών και των ρωγμών, κάτω από τα έπιπλα, γύρω από σωλήνες ύδρευσης/ αποχέτευσης, ηλεκτρικές συσκευές, πρίζες, γύρω από πόρτες και παράθυρα, κάτω από χαλιά και σε άλλα σημεία που διέρχονται ή μπορεί να κρύβονται τα έντομα ή τα ακάρεα.
  Ο σωστός εντοπισμός των σημείων ψεκασμού αυξάνει την αποτελεσματικότητα και μειώνει τους κινδύνους και την άσκοπη δαπάνη.
  Για τον έλεγχο κυρίως των κουνουπιών, ψεκάστε εξωτερικούς τοίχους των σπιτιών, μπαλκόνια, αυλές, πρασιές, γκαζόν κτλ αλλά ποτέ σε φυτά που προορίζονται για βρώση. 
  Εγγυημένη σύνθεση: Acetamiprid 0,2% β/o
  Bοηθητικές ουσίες 99,79 % β/β
  Παρασκευαστής : Kwizda-France SAS, Γαλλία

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

PANKILL 0.2 CS ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ 500ML

PANKILL 0.2 CS ΕΝΤΟΜΟΚΤΟΝΟ 500ML

Ετοιμόχρηστο εντομοκτόνο επαφής. Ακαρεοκτόνο σε σκεύασμα spray. Καταπολεμά ακάρεα, αράχνες, κουνούπια, μυρμήγκια, κατσαρίδες κ.ά.

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: