ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Δημοφιλή προϊόντα

Urgotul s.Ag Επίθεμα για επούλωση δερματικών ελκών 10x 12 cm 1 τμχ Μεγαλύτερη προβολή

Urgotul s.Ag Επίθεμα για επούλωση δερματικών ελκών 10x 12 cm 1 τμχ

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

Urgotul s.Ag – Επίθεμα Λιπιδοκολλοειδούς Τεχνολογίας TLC

Περισσότερες λεπτομέρειες

5,50 € με Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

 • Το Urgotul είναι αποτέλεσμα μιας αποκλειστικής πατενταρισμένης τεχνολογίας που έχει αναπτύξει η URGO : η Τεχνολογία TLC (Technology Lipido-Colloid) ή δηλαδή Λιπιδοκολλοειδής Τεχνολογία.

  Το Urgotul είναι ένα αεροδιαπερατό επίθεμα, το οποίο αποτελείται από ένα πλέγμα πολυεστέρα πάνω στο οποίο έχουν εμβαπτιστεί μόρια βαζελινούχας αλοιφής και μόρια υδροκολλοειδούς (CMC, δηλαδή καρβοξυμεθυλοκυτταρίνης).

  Το πλέγμα αποτελείται από 100% υδρόφοβες, αδιάκοπες ίνες πολυεστέρα και παραμένει σταθερά ανοικτό χωρίς να παγιδεύεται ο νεοσυσταθείς κοκκιώδης ιστός στο επίθεμα.

  Τα εμβαπτισμένα μόρια της βαζελινούχας αλοιφής καθιστούν την αφαίρεση του επιθέματος απολύτως ατραυματική και ανώδυνη χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος ή αίσθηση λιπαρότητας.

  Τα υδροκολλοειδή μόρια, κατά την απορρόφηση του εξιδρώματος, διογκώνονται και σχηματίζουν μια μορφή γέλης (τζελ), η οποία παρέχει το ιδανικό υγρό περιβάλλον στο έλκος για ταχύτερη επούλωση.

  Έχει αποδειχθεί in vitro ότι η σύσταση του Urgotul προάγει τον πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών στην περιοχή και επιταχύνει την επούλωση.

  Συχνότητα αλλαγής κάθε 2-4 μέρες, αναλόγως του τραύματος.

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: