ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Δημοφιλή προϊόντα

Νέο Coloplast Conveen Critic Barrier Cream 50gr Μεγαλύτερη προβολή

Coloplast Conveen Critic Barrier Cream 50gr

5701780602013

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

Για ερεθισμούς του δέρματος γύρω από συρίγγια, χειρουργικές παροχετεύσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

7,50 € με Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

  • Είναι μια αποτελεσματική κρέμα η οποία προσφέρει μακράς διαρκείας προστασία και ανακούφιση σε δέρμα που είναι πολύ ερεθισμένο, εξιδρωματικό και υπάρχει λύση της συνεχείας του λόγω έντονης ακράτειας κοπράνων (σοβαρής μορφής ή χρόνιας διάρροιας) ή ενζυματικής διαρροής (συρίγγιο).

    Προστατεύει το δέρμα και παράλληλα δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για επούλωση. Η ύπαρξη 20% οξειδίου του ψευδαργύρου επιτρέπει τη δημιουργία ενός ισχυρού προστατευτικού στρώματος ανάμεσα στην επιδερμίδα και στο άμεσο περιβάλλον της, απομονώνει τα καυστικά υγρά και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να επουλώσει.

    Ενδείκνυται για χρήση σε ερεθισμούς του δέρματος γύρω από συρίγγια, χειρουργικές παροχετεύσεις, περιπρωκτική περιοχή, σε εξελκώσεις ερπητικής αιτιολογίας επειδή εφαρμόζει σε υγρό περιβάλλον και απορροφά την υγρασία. Mπορεί να εφαρμοστεί ακόμα και σε επιφανειακές εξελκώσεις ως άμορφο επίθεμα για να αποτρέψει την επιδείνωσή τους. Προτείνεται επίσης η χρήση και σε νεογνά που έχουν αναπτύξει «εξάνθημα πάνας», αλλά και σε περιπτώσεις ανεμοβλογιάς, ανακουφίζει από τον πόνο και το έντονο αίσθημα κνησμού (έχει δοκιμαστεί στην παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου Hillerod στη Δανία).

30 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: