ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Μπορείτε να παραγγείλετε με τους παρακάτω τρόπους.ESHOP

Βάζοντας την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στην διεύθυνση www.ekpharmacy.gr 

Από την ιστοσελίδα που βρίσκεστε βάζετε παραγγελία και βλέπετε άμεσα τι παραγγέλνετε, σε ποια τιμή και αν είναι διαθέσιμο.ΦΑΞ

Μπορείτε να συμπληρώσετε σε μια ή περισσότερες σελίδες τους κωδικούς και την ποσότητα και να τα στείλετε στο 22430 24022.

Κατόπιν καλέστε μας να δούμε εάν την λάβαμε όλη & σωστά.

Μετά σας καλούμε για να σας ενημερώσουμε για το ποσόν.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Καλέστε στο 22430 24022 από Δευτέρα έως Σάββατο και ώρες 08:30πμ-13:30μμ και 17:00μμ-20:30μμ εκτός Τετάρτης και Σάββατου.

Καταχωρούμε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε για το τελικό ποσό.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (EMAIL)

Το e-mail μας είναι [email protected] και η ιστοσελίδα μας στο internet (αν θέλετε να την σημειώσετε για να μας επισκεφθείτε ξανά αργότερα) έχει διεύθυνση www.ekpharmacy.gr.

Καταχωρούμε την παραγγελία σας και σας ενημερώνουμε για το ποσό.

Επίσκεφθείτε τo φαρμακείο μας

Βρείτε μας στον χάρτη που βρίσκετε στην ιστοσελίδα μας. Η διεύθυνση μας είναι Πλατεία Δημάρχου Παπαμιχαήλ στην Κάλυμνο, τηλέφωνο: 22430 24022. Το ωράριο μας Δευτέρα έως και Σάββατο από τις 08:30 πμ μέχρι 13:30μμ και 17:00μμ μέχρι 20:30μμ εκτός Τετάρτης και Σάββατου.ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό μπορείτε να μας στείλετε με email την παραγγελία σας για να μπορέσουμε να υπολογίσουμε το κόστος των μεταφορικών. Στην συνέχεια θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για τον τρόπο πληρωμής (κατάθεση σε τράπεζα, πιστωτική κάρτα) καθώς επίσης και για τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου,  ούτε μπορούμε να   παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.