ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Προσφορές

Η ισορροπημένη διατροφή βοηθάει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων, καθώς οι βασικότερες αλλαγές σε επίπεδο οργανισμού είναι η επιβράδυνση του μεταβολικού ρυθμού, εξαιτίας της μείωσης μετά τα 30 των ενεργειακών αναγκών κατά 2-3% ανά δεκαετία, της μείωσης της μυϊκής μάζας και της ελάττωσης της φυσικής δραστηριότητας.
Κάθε χειμώνα η ίδια ιστορία! Είτε πρόκειται για ένα βαρύ χειμώνα είτε όχι, είτε διαρκέσει πολύ είτε όχι, οι γαστρεντερίτιδες και οι βρογχίτιδες ξεσπάνε ταυτόχρονα.
Με την επιστροφή της υγρασίας και του κρύου, πολλοί ασθενείς παραπονιούνται για ρευματικούς πόνους. Ωστόσο, τα επιστημονικά στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν την επίδραση του κλίματος στους ρευματισμούς.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν συχνά την εξέλιξη της αισθητικής ιατρικής για την πρόληψη ή την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. Αλλά η αναγέννηση με κάθε κόστος δεν είναι πάντοτε εφικτή.
Οι απαιτήσεις καλλυντικής φροντίδας αντιγήρανσης εξελίσσονται με το χρόνο και τις φυσιολογικές αλλοιώσεις που υφίσταται το δέρμα και απαιτούν δερμοκαλλυντικά προϊόντα όλο και πιο εξελιγμένα και προσαρμοσμένα σε κάθε περίπτωση.
Showing 1 to 5 of 35 (1 Pages)