ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Με την επιστροφή της υγρασίας και του κρύου, πολλοί ασθενείς παραπονιούνται για ρευματικούς πόνους.Ωστόσο, τα επιστημονικά στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν την επίδραση του κλίματος στους ρευματισμούς.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν συχνά την εξέλιξη της αισθητικής ιατρικής για την πρόληψη ή την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. Αλλά η αναγέννηση με κάθε κόστος δεν είναι πάντοτε εφικτή.
Οι απαιτήσεις καλλυντικής φροντίδας αντιγήρανσης εξελίσσονται με το χρόνο και τις φυσιολογικές αλλοιώσεις που υφίσταται το δέρμα και απαιτούν δερμοκαλλυντικά προϊόντα όλο και πιο εξελιγμένα και προσαρμοσμένα σε κάθε περίπτωση.
«Το μωρό μου δεν θηλάζει αρκετά! Σκέφτομαι να του δώσω συμπλήρωμα γάλακτος.» «Αν δώσετε συμπλήρωμα γάλακτος στο μωρό σας, διακινδυνεύετε να σας «κοπεί το γάλα» και να σταματήσετε το θηλασμό. Θηλάζετε το μωρό όσο συχνά το ζητάει και να το αφήνετε πάνω στη θηλή, μέχρι τη στιγμή που την αφήνει μόνο του.»
Οι άνδρες με σεξουαλικές διαταραχές συχνά διστάζουν να ανοίξουν διάλογο με έναν επαγγελματία υγείας. Ωστόσο, σε όλες τις καταστάσεις μπορούν να τους προταθούν αποτελεσματικές θεραπείες, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είναι κοινές διαταραχές όπως η στυτική δυσλειτουργία ή η πρόωρη εκσπερμάτιση. Η χρήση αυτών των φαρμάκων θα πρέπει να διευρυνθεί με την αναφορά σε θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα.
Showing 1 to 5 of 33 (1 Pages)