ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Προσφορές

Κρυολογήσατε κι αναρωτιέστε: Να πάρω βιταμίνες ή να πιω ένα χυμό; Να πάρω ένα αντιπυρετικό ή καλύτερα να φάω μια σούπα; Τα «ναι» και τα «όχι» της σωστής αντιμετώπισης των ιών του κρυολογήματος, όπως δεν σας τα έχει πει ούτε η… μαμά σας!
Η ισορροπημένη διατροφή βοηθάει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων, καθώς οι βασικότερες αλλαγές σε επίπεδο οργανισμού είναι η επιβράδυνση του μεταβολικού ρυθμού, εξαιτίας της μείωσης μετά τα 30 των ενεργειακών αναγκών κατά 2-3% ανά δεκαετία, της μείωσης της μυϊκής μάζας και της ελάττωσης της φυσικής δραστηριότητας.
Κάθε χειμώνα η ίδια ιστορία! Είτε πρόκειται για ένα βαρύ χειμώνα είτε όχι, είτε διαρκέσει πολύ είτε όχι, οι γαστρεντερίτιδες και οι βρογχίτιδες ξεσπάνε ταυτόχρονα.
Με την επιστροφή της υγρασίας και του κρύου, πολλοί ασθενείς παραπονιούνται για ρευματικούς πόνους. Ωστόσο, τα επιστημονικά στοιχεία δεν επιβεβαιώνουν την επίδραση του κλίματος στους ρευματισμούς.
Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρουν συχνά την εξέλιξη της αισθητικής ιατρικής για την πρόληψη ή την καταπολέμηση της γήρανσης του δέρματος. Αλλά η αναγέννηση με κάθε κόστος δεν είναι πάντοτε εφικτή.
Showing 1 to 5 of 36 (1 Pages)