ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εταιρείες

Δημοφιλή προϊόντα

Νέο Προσφορά Uplab Aller-GO Nasal Spray Κατά Της Αλλεργικής Ρινίτιδας 20ml Μεγαλύτερη προβολή

Uplab Aller-GO Nasal Spray Κατά Της Αλλεργικής Ρινίτιδας 20ml

4751008080902

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

1

5,51 € με Φ.Π.Α

-15%

6,48 € με Φ.Π.Α

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών

 • Aller-GO-nasal spray: ιατροτεχνολογικό σπρέυ με λακτοφερίνη, υαλουρονικό οξύ, αλγινικό νάτριο, υπέρτονο αλατούχο διάλυμα και έλαιο μέντας για την πρόληψη & την μείωση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας (πυρετός εκ χόρτου) & επίμονης αλλεργικής ρινίτιδας.

  Η αλλεργική ρινίτιδα είναι η συνηθέστερη αλλεργική διαταραχή παγκόσμια. Εμφανίζεται όταν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου ευαισθητοποιείται και αντιδρά σε αλλεργιογόνα που μεταδίδονται με τον αέρα. Εμφανίζεται σε ενήλικες και σε μεγάλο ποσοστό στα παιδιά, και επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την ποιότητα ζωής των ασθενών.

  Το Aller-GO είναι ένα επιστημονικά τεκμηριωμένο ιατροτεχνολογικό σπρέυ για την πρόληψη και την ανακούφιση από τα συμπτώματα της αλλεργικής ρινίτιδας. Διαθέτει 3 κλινικές μελέτες αποτελεσματικότητας, που επιβεβαιώνουν τη δράση των συστατικών του:

  Λακτοφερίνη, ανοσορρυθμιστική πρωτεΐνη με κλινικά αποδεδειγμένη αντιαλλεργική δράση

  Αλγινικό νάτριο από brown algae, που δημιουργεί ένα συμπαγές υδροζελέ, προστατεύοντας το ρινικό βλεννογόνο

  Υαλουρονικό οξύ για την ενυδάτωση και τη φροντίδα του ρινικού βλεννογόνου

  Υπέρτονο αλατούχο διάλυμα, για την καταπράυνση του οιδήματος που προκαλεί η αλλεργική ρινίτιδα

  Έλαιο μέντας, που καθαρίζει τους αεραγωγούς

  Το Aller-GO δημιουργεί ένα φυσικό πολυμερές στρώμα στο ρινικό βλεννογόνο, εμποδίζοντας τα αλλεργιογόνα να εισέλθουν στον οργανισμό. Το προστατευτικό στρώμα διαρκεί έως και 6 ώρες ή μέχρι να καθαριστεί από τις ρινικές εκκρίσεις.

  Η χρήση του Aller-GO μπορεί να ξεκινήσει πριν από τη εποχή που εμφανίζεται η γύρη, βοηθώντας στην πρόληψη και στη μείωση των συμπτωμάτων της αλλεργικής ρινίτιδας.

  Το Aller-GO είναι αποτελεσματικό έναντι των πιο διαδεδομένων αλλεργιογόνων: γύρη, ακάρεα σκόνης, μύκητες μούχλας, τρίχες γάτας & σκύλου, κα.

  Το Aller-GO βοηθάει στη μείωση του οιδήματος του ρινικού βλεννογόνου, της βουλωμένης μύτης, της ρινικής καταρροής, του φτερνίσματος, του κνησμού και της δακρύρροιας και ενυδατώνει τον ξηρό ή ερεθισμένο ρινικό βλεννογόνο.

8 άλλα προϊόντα στην ίδια κατηγορία: